17/01/2015

Selamat Tahun Baru 2015

Assalam semua pembaca Blog Qashmere. Masih belum terlambat lagi kalau nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2015 kepada semua. Rindunya nak blogging tapi kekangan masa yang menyebabkan blog ini tergendala buat seketika. Tetapi walaupun tergendala, Mummy masih intai-intai blog ini. Terima kasih pada semua yang masih datang singgah sini.


Tahun 2014 sekejap sahaja menurunkan tirainya meninggalkan kita dengan pelbagai kisah di paparan media sosial. Kisah suka dan duka terjadi pada Malaysia. Dan yang pasti kita semua kenalah berbuka hati dan redha kerana semua ini telah ditetapkan oleh pencipta Yang Agung. Walau macamana pun, kehidupan harus diteruskan demi diri sendiri dan keluarga. InsyaAllah, usaha yang baik mendatangkan kebaikan. Amin.

Macam-macam nak dicoretkan. Nak dikongsikan di entri blog dan juga menjadi simpanan memori. Tetapi masa tak mengizinkan. Alhamdulillah tahun 2014 adalah tahun cemerlang buat Mummy dan juga sangat berharap mendapat kecemerlang untuk tahun 2015 *positif*.

InsyaAllah kalau berkesempatan, boleh nanti dikongsikan di entri-entri yang akan datang. Sehingga bertemu di lain entri.

Xoxo
Mummy Akmar