27/09/2014

Cuti-Cuti Malaysia Ke Langkawi Oktober Ini

Assalamualaikum. Waaaaaa!!~ Dah lamanya tak bukak blog update entri. Mesti ramai rindukan Mummy. Hahaha Ada ke yang rindu? Perasan pulakkan. Takperlah perasaaan perasan tu FREE takper sekali sekala berperasaan begitu. Terima kasih Mummy nak ucapkan pada yang singgah sini dan tinggalkan komen. InsyaAllah akan Mummy balas balik nanti blog walking dan tinggalkan komen sekali.

Banyak sebenarnya nak cerita tapi masa tak mengizinkan. Cerita Hari Raya pun tergendala, apantah lagi nak masukkan cerita dan gambar-gambar ke Bandung tempoh hari. Semua tak sempat. Pendek kata takde masa nak duduk depan laptop nak mengarang entri.

Buat masa ni, Mummy betul-betul sibuk menyediakan Laporan Khas GST untuk di bentangkan nanti. InsyaAllah, nanti apa-apa akan di update entri di sini. Doakan untuk Mummy dan Qashrin ya. Ada rezeki Qashrin, maju setapak lagi kehadapan. Hahaha Adoih ayat ni macam apa je.

Dan insyaAllah, Mummy akan ke Langkawi bulan Oktober ni. Yang ini bercuti bawak Qashrin dan Opah berjalan dan Mama Achik pun ikot sekali. Kami akan bermalam di Langkawi Lagoon Resort. Doakan kami selamat pergi dan pulang kerana kami akan menaiki kapal terbang Fireflyz. Hahahah Okay bab naik kapal terbang memang Mummy takot sikit. Hari tu pergi Bandung pun nasib baik Assistant Manager sporting melayan kerenah Mummy. Berpeluk sakan sepanjang penerbangan. Seriau....Hahahahah Looser sangatkan.... Balik pon sama. Hahahaha. Tak kisahlah, janji kita semua selamat sampai. Hehehehehe

Booking confirmation. Yeay!

Tak sabar nak bercuti lagi. Yeahoooo.......Doakan kami selamat pergi dan pulang. Amin!!

Xoxo,
Mummy Akmar