04/07/2014

Trafik Blog Di Bulan Ramadhan 2014

Alhamdulillah. Bulan Ramadhan yang barakah ni, semakin naik traffik blog ni. Hehehe. Walaupun dah lama tak update sangat macam dulu. Tapi, nampaknya memang ramai pembaca yang singgah sini untuk dapatkan info. Tapi sekarang ni memang ramai cari pasal info makanan dan resipi. Berganda jadinya traffik untuk satu hari beberapa hari ni.


Tengok graph meningkat dua kali ganda dari 800++ sehingga nak mencecah 2000. Syukur-syukur

Harap-harap berkekalan macamni sampai bila-bila. Heee~

Lepas tu punyalah berbulan-bulan tak tengok Nuffnang, rupanya dari January 2014 ada CPUV. Banyak jugak satu bulan dapat. Bulan Jun pon berderet. Syukur sangat.

Sekarang pon tengah On Going beberapa campaign. Tinggi jugak dapat setiap satu campaign. Alhamdulillah. Boleh lah dapat sikit-sikit income dari blog. 8Share pon tengah rajin nak update link. Dapatlah cover balik duit beli baju online untuk Qashrin haritu. Hahaha. 

Terima kasih Nuffnang untuk CPUV dan CPC dekat blog ni. Jadi, pada pengiklan yang lain nak gunakan blog Mummy sebagai medium pengiklanan, boleh email dekat theqashmere@gmail.com

Xoxo
Mummy Akmar