09/05/2014

FREE Lazada Voucher Untuk Semua Pembaca Blog Qashmere

Dulu pernah sekali Mummy kongsikan entri Pengalaman Shopping Online Di Lazada. Semenjak pertama kali membeli barang dari Lazada, hati mula terpaut dan kalau perlukan apa-apa sahaja mesti nak pergi ke website Lazada. Yang menarik perhatian Mummy adalah barang-barang untuk keperluan ibu dan anak.


Semenjak anak Mummy, El Qashrin Qaisara berumur 3 tahun dan nak masuk 4 tahun ni. Macam-macam keperluan yang perlu Mummy sediakan untuk dia. Memang banyak peruntukan yang diperlukan kalau sudah ada anak ni. Betul tak? Jadi, barangan yang diperlukan berubah dari umur bayi sehingga menjadi kanak-kanak. Sudah tentu, apabila kita sebagai ibu apabila hendak membuat pembelian, sudah pasti kita akan membuat pilihan yang betul dari segi harga dan kualiti.

Sebagai seorang ibu tunggal yang bekerjaya dan memerlukan penelitian untuk memilih barang yang berkualiti dan harga yang berpatutan. Lazada adalah satu website yang betul-betul menepati pilihan dan citarasa Mummy. Kenapa Lazada? Kerana Lazada dapat memberikan banyak pilihan paparan barang-barang keperluan ibu dan anak. Ini adalah kerana, segala keperluan yang Mummy perlukan untuk Qashrin, boleh didapati di Lazada. Senang sahaja, pergi ke  All Categories > Toys, Kids and Babies dan anda semua boleh dapat pelbagai barangan keperluan untuk ibu dan anak. 

Sekarang ini Mummy rasa banyak barangan yang boleh dibeli dari Lazada dan Mummy nak kongsikan bersama-sama pembaca blog Qashmere. Di kategori Toys, Kids and Babies terus Mummy jatuh hati sebab banyak sangat pilihan dan Lazada sedang mengadakan Jualan Promosi / Promotion untuk setiap pembelian dari pilihan yang Mummy akan senaraikan nanti!!! Nak tahu apa 10 barang pilihan Mummy (mummy's best pick) dari Lazada dan dapat potongan harga hebat? Baca dan lihat sehingga di hujung entri kerana ada berita baik untuk semua pembaca blog Qashmere nanti.

Dah tengok barang-barang pilihan Mummy? Menarik bukan? Kesemua barangan pilihan Mummy ini akan dikongsikan bersama semua ibu-ibu dan pembaca blog Qashmere. Mummy nak semua ibu-ibu dapatkan barang-barang ini. Disebabkan itu, setiap pembelian dari 10 barangan di atas yang dipilih oleh Mummy, anda semua akan dapat potongan harga 15%  lagi dari harga yang sudah diskaun seperti di atas. Nak tahu macam mana caranya? Mudah sahaja dan baca langkah-langkah di bawah ini.

1. Kalau berminat nak beli mana-mana 10 barangan keperluan ibu dan anak di atas. Anda hanya perlu klik di link yang disediakan untuk setiap barang yang tersenarai atau ke link Mummy's Blogger Campaign

2. Kemudian, di akhir waktu pembayaran, masukkan Shopping Voucher Code: MummyEQQ dan nikmati diskaun tambahan hebat sebanyak 15% lagi potongan dari harga yang sedia ada.

3. Anda juga boleh klik di banner di bawah ini atau mana-mana banner di blog Qashmere. Terus anda akan dibawa ke website Lazada.


Menarik dan mudah bukan? Apa lagi yang ditunggu? Cepat-cepat ambil peluang untuk masukkan Shopping Code: MummyEQQ kerana ia adalah terhad untuk 100 pembeli sahaja. Siapa cepat dia dapat!!! 

Jangan tunggu lama-lama dan Happy Shopping!!!

Xoxo,
Mummy Akmar