15/11/2013

Unique Visitors Dan Keywords Blog Qashmere

Selalu macam keliru Page Views dan Unique Views. Hahahaa. PV mesti macam beribu-riban tapi yang advertiser nak tengok UV. Okaylah bila tengok statistik. Alhamdulillah. Takdelah terlalu hebat atau nak dibanggakan. Unique Visitors sehari ada dalam 500 ke atas. Hehehe.


Untuk keywords atau kata kunci pulak dah nampak lain benar corak sebab sekarang ni ramai pulak yang suka datang singgah blog ni pasal MAKANAN. Ramai yang cari resipi sampai nama Mat Gebu pon ada. Tahulah I gebu kan. Hahaha. Selalunya dulu bercampur-campur jugak. . Hehehehehe. Dah owner blog ni suka kuat makan. Ramai pulak yang singgah sini cari pasal resipi. Dulu punya corak kata kunci lain bercampur-campur. Tapi kini lain pulak. Adakah blog ini akan jadi Blog Makanan? 

 1 minggu punya Unique Visitors

Keywords hari ini sehingga pukul 5pm.

Xoxo
Mummy Akmar