05/11/2013

Rombongan Ke Cheekytots Kali Kedua

Assalamualaikum pembaca blog Qashmere yang dirindui. Hehehehe. Salam Maal Hijrah buat semua. Entri kali ini takdelah apa yang menarik sangat. Sahaja nak berkongsi gambar untuk kenang-kenangan. Kira-kira sebulan yang lalu. Kami telah membuat rombongan kali ke dua ke Cheekytots De Gardens Ipoh. Rombongan ini bersama Mama Achik serta anak angkatnya dan jugak Opah.

Masa masuk-masuk tu Mama Achik suruh Opah berehat di tepi tu sambil membuat rawatan kaki (pedicure) sementara budak-budak ini main tanpa henti.

Jadi, apa tunggu lagi, marilah kita sama-sama tengok gambar-gambar anak Mummy yang kiut miut ni. Heeee~

Uish bersemangat waja kalau pergi Cheekytots. Sebut je nama Cheekytots, dia terus dengar kata dan mengikut arahan. Hahahaha

Ini tempat wajib ni. Trampoline-ing

Eceh ada adik cuba nak bawak adik dia naik basikal berkembar ni. Tapi kesian kaki tak sampai nak kayuh paddle. Hahahaha.

Main yer jangan gaduh. Barang punya banyak dekat sini. Mesti nak berebut punya.

Old McDonald had a farm.. yeee aaa yeee aaaa ooohhhhhhh

Motif?? Alahai rambut panjang tak potong lagi.

Gigih naik menda ni. Laju okay!! Uwaaaaaaa

Senyum dalam kegayatan....Hahaha

Lompat dedua.....cute!~

Cheekytots buat promotion beberapa minggu sebelum Halloween Party diorang. Sempatlah jadi witch yang gebu kejap. Hahaha

Ini pon nak jugak jadi Witch...

Dia main tekan satu-satu. Macam tahu je main si Sarah ni. Hehehe

Yang ini biasalah Diva wannabe. Pantang jumpa microphone. 

Mula main sama-sama.

Lepas tu monyok. Si kecik boleh bantai akaknya. Hahaha


Dah pelbagai sessi larian dan kepenatan serta drama anak-anak kecik. Sessi untuk mengisi perut. Hehehehe. Part yang Mummy paling suka dan ditunggu-tunggu.  Yerlah Mummy kan jenis kes kuat makan. Hahahaha.
Spaghetti Carbonara untuk duaorang budak kecik tu, Chicken Cheez Montorez untuk Mummy, Chicken Chop untuk Mama Achik dan yang akhir sekali Fish and Chips untuk Opah.

Itulah ceritanya sebulan yang lalu. Sahaja nak bawak anak-anak berjalan dan juga nak menghapdet entri di blog.

Xoxo
Mummy Akmar