13/11/2013

Mesyuarat Program Desa Selamat Di Teluk Intan - Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia

Seperti di entri sebelum ini, Mummy sibuk attend mesyuarat di Teluk Intan beberapa bulan ini. Dalam mesyuarat ini telah melantik ahli jawatankuasa untuk Program Desa Selamat. Sebenarnya takde apa pon nak ceritakan pasal mesyuarat ni. Hahaha. Sahaja nak kongsikan gambar.


Sudah 3 kali mesyuarat ini berlangsung dengan jayanya. Tapi Mummy hanya hadir dua kali sahaja. Mesyuarat ke-dua Mummy terpaksa berada di KL ada perkara yang nak diurusakan.

MESYUARAT PERTAMA

Sebelum kami bertolak dari Ipoh. Harus isi perut dulu. Tengok ni makan berdua banyak betullah. Kami makan tenghari di Restoren Simpang Tiga. Lepas tu terus ke Teluk Intan dan mesyuarat diadakan di Ibu Pejabat Daerah Hilir Perak dalam Bilik Mesyuarat Utama dalam Balai Polis Teluk Intan tu.

MESYUARAT KETIGA

Mesyuarat kedua tak pergi. Hehehe. Mesyuarat ketiga ni pergi. Lagi ramai muka-muka lain. Hahaha Serammm....sebab tak kenal. Hihihihih. Mula tu kami makan di Pakeeza. Boss ajak pergi situ jugak untuk lunch. Pergi jugaklah. Muka waiters yang haritu muka kecut giler. Hahaha. Okaylah janji I dah kenyang. LOL


Mesyuarat keempat akan diadakan pada minggu hadapan. Tak sure nak pergi ke tak. Hahahah Sebab duduk dan dengar sahaja. Mummy dan Boss berdua suka sembang merepek tulis atas kertas sambil menahan ketawa. Hahahaha. Mesyuarat ni lama sampai 5 petang lebih. Lepas tu, minum petang beramai-ramai. Hehehe Itu jelah. Memang busy sangat. Takde masa nak menghadap laptop. Kalau tidak boleh je update sikit-sikit. Sebab masa yang ada baiklah tidur dan melayan anak. 

Xoxo
Mummy Akmar