31/10/2013

Restoren Haji Shahrin Low Grand - Authentic Chinese Muslim Cuisine

Kembali bersiaran. Terlalu sibuk dengan kerja-kerja harian. Buat masa ini, Mummy mengambil keputusan untuk menolong Abang dan bersama kakak ipar mengendali perniagaan Butik mereka. Gaji pon boleh tahan dan termasuk komisyen. Bolehlah nak menampung sara hidup ni. Ewah.....

Okay nak cerita satu Restoren Haji Shahrin Low Grand yang menarik ni. Masakan cina muslim yang pertama kali Mummy makan haritu. Dah lama rasanya restoren ini beroperasi tapi baru pernah makan sekali. Rasanya biasa sahajalah dan agak manis sedikit masakannya.



Menu untuk masakan khas cina muslim

Makan dekat sini ambiance sangat berbeza. Haruslah berkonsepkan cina. 

Yang ini butter prawn

Sayur taugeh ikan masin

Sotong goreng masak telur masin. Boleh lah tapi agak manis sedikit

Ketam sweet and sour. Sebenarnya abang nak order masakan lain, tapi terima masakan lain. Takperlah bedal sahaja sebab dah lapar. LOL

Ini adalah lepas kami bersantapan ala cina. Hahaha

Terima kasih Pak Nek yang sudi belanja kami untuk makan malam haritu. Tengok gambar terakhir tu. Qashrin tengah buat apa tu Sayang?? Hehehehe

Xoxo
Mummy Akmar