05/08/2013

Yeay! Dah Dapat Earnings 8Share

Horeeey!! Haritu baru sahaja Mummy berkongsi entri di SINI tentang pendapatan blogging. Duit cashout 8share yang RM95 tu dah di bank in oleh pihak 8share. Cepat jugak. Hari tu rasanya klik cashout button 31 July lepas tu 03 Aug dah dapat duit dalam bank akaun. Cepat dan pantas. Suka! Tapi kena potong RM1 untuk kos pengurusan mereka.


Ini dah kali ke empat dapat duit share ads link dari 8share. Yang ke tiga punya Mummy tak kongsi pon dalam blog ni. Sebab hari tu masalah dengan hosting blog ni. Kalau sesiapa nak dapat pendapatan online tu boleh lah klik SINI. Baik kita jana pendapatan sambil-sambil melayari internet, main-main Facebook, Twitter tu dengan kongsikan link, anda boleh jana pendapatan dengan mudah. Dapatlah menolong kewangan harian anda. Siapalah nak bagi RM95 kan? Sekurangnya boleh dapat RM200 sebulan hanya berkongsi iklan. Saya sudah! Anda bila lagi? =)

Xoxo
Mummy Akmar