29/08/2013

Majlis Jamuan Hari Raya Ibu Pejabat Kontinjen Perak 2013

Malam tadi sangat beraya di dalam kehujanan. Dari pukul 6 petang sampai abis majlis. Kali ni pergi satu kereta dengan kawan, big boss dan australian investor. Sampai-sampai je dah lah hujan teramat sangat. Sampai rasa nak demam pulak hari ni.

Okay berbalik cerita semalam yang sangat hujan lebat. Kesian untuk meja-meja biasa terpaksa meredah hujan untuk mengambil makanan di booth-booth makanan yang best-best. Overall, it was a fruitful event last night. Had dinner with Perak top boys from Menteri Besar Incorporated (CEO & BOD), the australian investor (sangat peramah), businessman and team Malaysian Crime Prevention Fund. Looking forward to have tea with them again soon. Most importantly was, get the chance to greet with Perak Chief Police Officer. 

Tak banyak pun ambil gambar. Mana yang sempat sahaja. Sebab keadaan agak kelam kabut sebab hujan. Menu malam tadi Lemang, Rendang Daging, Roti Jala & Kari Ayam, Popiah SS Ali, Kuetiow Goreng dan Kambing Panggang.

Pakai zoom sebab jauh. Kami di bawah khemah, ada padang then the swimming pool. Barulah ada stage.

Big bosses

Sebelum VIP dan tetamu datang

Mulanya kami ambil gambar in group. Baru nak keluar kamera tak sempat, terus dia ni suruh ambil gambar dia dengan CPO. Layankan jelah. Kannnnnnn....

Lepas je majlis tu kami pergi lepak minum dulu sebelum diorang hantar Mummy balik. Pagi ni terus dapat selesema lah pulak secara tiba-tiba. Hayte!!

Xoxo
Mummy Akmar