31/07/2013

Pendapatan Blogging Dari 8Share Yang Keempat

Alhamdulillah. Akhirnya tangan yang gatal ini menekan button cashout. Hehehe. Earnings terkumpul sekarang RM95.80 tunggu punya tunggu nak jadi RM96.00 lambat betul walaupun tengok ada je unique clicks. Jenuh jugak nak cari dua puluh sen nak mencukupkan nilai tu. Tapi sistem macam tak updated je. Ini gara-gara nak jugak duit tu tak sabor punya pasal nak menunggu dapat RM100. Saja je nak cashout konon nak dapat duit ni jugak sebelum raya. *symdrome anak bongsu*


8Share dah bagi emel awal-awal kalau nak dapat duit terkumpul sebagai duit raya tu kena cashout sebelum 1 August 12pm. Tapi tak sabar punya pasal tekan jugak! Hahaha. Lepas je tekan cashout button terus earnings jadi RM98.00 Eeeeeeeeergh. Tak saborkan. Kalau tunggu esok mesti sempat dapat RM100


Jadinya RM95 sahaja dapat sebab sen tak dikira. Haritu dapat RM89 cashout yang dulu. Kira okaylah. Boleh dapat sebelum Raya. Total untuk bulan July RM89 + RM95 = RM184. Jom kita mengumpul lagi untuk bulan August. Tengok berapa dapat kali ini.

Xoxo
Mummy Akmar