09/07/2013

Pendapatan Blogging Dari 8Share (Says) Yang Ketiga

Alhamdulillah. Rezeki bulan Ramadhan. Earning 8Share kali ini tak banyak macam dulu. Hanya 2 angka kalau nak dibandingkan dulu punya mencecah 3 angka. Kata orang rezeki di mana-mana. Walaupun jarang sangat dah nak update link 8Share.com/my tapi dapat jugak sampai ke minimum amount untuk cashout tu. Syukur tak terkata. Hehehe





















Boleh je tunggu lagi tapi macam dah lama sangat tak update links dalam blog ni. So, macam cashout jelah. Button cashout tu dah bernyala-nyala suruh tekan. Tak sampai seminggu duit pon dah di bank-in kan oleh pihak 8share.

Terima kasih 8Share. 

Xoxo
Mummy Akmar