19/06/2013

Tabiat Baru Membeli Belah Rakyat Malaysia - Save22.Com.My

Di Malaysia, pengguna sekarang telah mula berjinak dengan pembelian on-line kalau dibandingkan dengan negara maju seperti Korea, Jepun, USA etc. Kini, ia telah menjadi satu fenomena yang luar biasa apabila pembeli lebih suka membeli pelbagai jenama barangan on-line.

Ya, dengan Save22.com.my anda tidak akan lagi terlepas pandang dengan setiap promosi atau SALES yang sedang ditawarkan. Save22.com.my adalah satu portal hebat yang dapat memberikan anda maklumat tentang harga, promosi dan juga informasi terkini. Ia juga akan memaparkan maklumat tawaran terhebat berdekatan dengan lokasi anda. Menarikkan?

Anda tidak perlu lagi membayar harga mahal atau terlepas pandang barang yang anda inginkan tetapi anda boleh mendapatkannya dengan potongan harga sehingga sebanyak 50% hingga 70% !!


Kini, kajian telah dibuat memang lebih ramai rakyat Malaysia suka membeli pelbagai jenama di atas talian (on-line). Ini adalah kerana ramai sudah memiliki telefon pintar dan ini dapat memudahkan lagi seseorang untuk membeli di mana-mana sahaja.Sangat menakjubkan!! Jika anda merancang untuk ke shopping mall, Save22.com.my boleh memberi anda informasi tentang tawaran yang ada kepada anda sebelum anda keluar untuk membelinya. Mudah bukan? Informasi di hujung jari dan juga ini dapat menjimatkan masa dan juga petrol anda!Sebagai contoh, jika anda bercadang untuk membeli baju dan pakaian. Mudah sahaja, pergi ke laman web Save22.com.my . Anda hanya perlu klik Clothing dan Apparel. Terus sahaja segala maklumat tentang promosi terkini, alamat lokasi, talian untuk dihubungi dan juga validiti sesuatu promosi yang diadakan akan dipaparkan di skrin telefon pintar anda mahupon komputer atau yang lain. Mudah bukan? 


Jadi apa tunggu lagi? Mungkin anda terlepas SALES tas tangan Coach yang sedang berlangsung sekarang!!

Xoxo,
Mummy Akmar