24/04/2013

Ini Ke Gwiyomi?? Cute Sangat Nora Danish

Holaaa!! Dah lama tak online ni. Mood ke laut. Baru kesempatan nak tengok-tengok apa yang terjadi di alam maya ni. Ewah, dah ada Gwiyomi pulak yer. Qashrin belum tengok ni. Mesti dia suka dan terpengaruh. Yang ini takper, cute cute! Jangan lagu baru Psy-Mother Father Gentleman tu sangat lucah! 

Haih, sekarang ni cepat je nak sampaikan apa-apa yang baik mahupun yang buruk melalui media sosial ni. Macam-macam! Tapi cute nya tengok Nora Danish ber"Gwiyomi" ni. Apa maksud Gwiyomi ni tak berapa nak paham sangat. Katanya datangnya pengaruh Gwiyomi ni dari Korea. Korea lagi?? Pelbagai cara yang ditunjjukkan dengan aksi paling cute bila ber"Gwiyomi" ni. Tapi paling Mummy suka ending yang jilat jari tu. Chup chup chup!!...eh Jilat ke cium? Hahahaha.......



Xoxo
Mummy Akmar