19/02/2013

Seharian Qashrin Bersama Baby Alive

Saja belek-belek gambar dalam Blackberry nak delete mana yang tak penting sebab dah dekat 3000 keping gambar dalam ni. Tiba-tiba terjumpa gambar lama sewaktu Qashrin berumur 1 tahun 10 bulan. Gambar ni bermula dari Qashrin bangun tidur minum susu. Tengok rambutnya serabai sikit dan kemudian terus ke meja dia dan berikutnya. Saja Mummy terbalikkan susunan, macam menjadi pulak. Hahaha


 Lap muka dengan wet tissue

 Selesema katanya...

Main wet tissue pun best...

 Wet tissue pun sampai nak abis sekotak sampai basah-basah baju dia.

 Pergi ke meja untuk makan pulak. Ntah apa dia cakap time tu, lupa plak. I guess they are talking babies language.

Ini Mummy suruh dia posing kot. Hahaha..

 Talk and eat...

 Suap Baby bagi baby kenyang dulu..

Last-last tuannya pon lapar jugak..

Selalu berkepit dengan patung Baby Alive ni. Boleh bercakap, boleh makan dan boleh bergegar. Tapi akhirnya patung tu jadi dalam simpanan dalam kotak princess dia ni.

Gambar ni di ambil selepas sebulan pada umur 1 tahun 11 bulan. Duduk dalam ni jelah baby tu. Tengok gambar ni macam ada baby betul-betul je dalam kotak ni.


Xoxo
Mummy Akmar