23/02/2013

Jumlah Paparan Halaman Mengikut Negara

Assalam dan selamat berhujung minggu kepada semua pembaca blog Qashmere. Semalam baru sahaja abis Sambutan Tahun Baru Cina di Pusat Anak Permata Negara. Nanti Mummy uploadkan gambar. Mummy sangat tertarik nak berkongsi Pageviews By Countries atau Paparan Halaman Mengikut Negara. Ramai jugak pembaca-pembaca yang singgah sini menjadi pembaca setia, ada jugak yang tersesat dekat sini dengan kata kunci yang mereka cari atau pun ada yang mencari info-info berguna untuk dijadikan panduan.

Terkejut juga, pembaca blog ini datang dari merata dunia. Kadang-kadang ada yang datang dari tempat yang Mummy sendiri takpernah dengar namanya kalau tengok di Feedjit tu. Sampaikan terpaksa Google barulah tahu tempat tu dari negara mana.

Kalau sampai ke blog ni, janganlah segan-segan silu. Perkenalkanlah diri anda dekat kotak komen yang disediakan tu. Nak kenal juga pembaca blog Qashmere ni boleh dapat kenalan baru dan merapatkan ukhwah sesama kita. Apa-apa pun terima kasih kerana sudi membaca blog ini. Tak lupa juga yang menjadi follower blog ini dengan rela hati. Heeee~


All Time Page Views

Monthly Page Views

Weekly Page Views

Xoxo
Mummy Akmar