02/01/2013

Nuffnang Beri Cheque Kepada Blogger Berstatus Glitterati

Selamat MORNING! Happy New Year!!!.. Weeee!!! Pagi-pagi macam ni kena rasa gembira walaupun kena bekerjakan. Hehehe. Macamana dengan cuti New Year anda semua? Kalau nak cerita apa yang weoll buat malam dan cuti New Year nanti Mummy share di posting yang baru...

Ini nak share pasal Nuffnang ni. Terkejut semalam....Belek-belek tempat timbunan surat-surat di rumah, terjumpa satu surat ni. Nama penerima tak jelas tapi nampak macam nama Mummy jer. Nampak alamat rumah. Goncang-goncang sedikit surat tu (ewah siap goncang-goncang) pulak.Hahah...Memang betul nama Mummy lah.

Cheque pertama dari Nuffnang.

Excited benor nak bukak sampul surat tu sebab tengah menunggu cheque dari Nuffnang. Sekali memang betul. Terus macam menjerit Yeay!! Bukannya apa, Says.com cashout yang ketiga tu dah abis dah pun duit tu. Cepat je earnings tu clear dalam account. Nuffnang ni berkurun sampai siap hantar ticket 2 minggu lepas dekat diorang apa sudah jadi? Sebab tak sure pembayaran pakai cheque atau bank transfer sebabnya Credit Advise HSBC dah dapat. So, bersabarlah sikit diorang dah response panjang lebar tu. Biasalah ini pengalaman pertama terima bayaran dari Nuffnang kan.

Alhamdulillah, dapat juga merasa duit dari ber-blogging dari Nuffnang. Terima kasih banyak-banyak!

Xoxo
Mummy Akmar