28/12/2012

Tugasan Terakhir Kontes iPhone 5 Gadget Impian

Memang susah betul nak menaiki tangga Google untuk merapatkan peluang memiliki telefon pintar iPhone 5 dari Denaihati. Semenjak kontes bermula, ramai juga Mummy tanya cara-cara nak naikkan ranking page tu, tambah sana tambah sini..Aiyoo! Pening yer kontes berbentuk SEO ni. Kejap naik kejap jatuh nunn kebelakang. Takpaham...... Takperlah, usaha je mana yang  mampu walaupun terasa dah macam nyanyi lagu "Nirwana-Sudah Cukup Sudah" yang Mummy dengar dari telefon pintar Mummy yang canggih berteknologi tinggi ni. Hahaha.




Okaylah, cabaran untuk impian memiliki iPhone 5 telefon pintar Apple ini diteruskan dengan Tugasan Terakhir dengan mendapat sebanyak mungkin undian yang boleh seperti berikut:

gadget terkini Apple telefon pintar iPhone 5 untuk dimiliki
Mummy harap, korang semua boleh tolong undi blog Mummy. Akhir kata, selamat maju jaya kepada semua peserta!

Xoxo,
Mummy Akmar