21/11/2012

Penangan iPhone 5 Gadget Impian

Tak sangka betul. Entry iPhone 5 Gadget Impian ini sangat HOT!. Yerlah siapa taknak menang iPhone 5 Gadget Impian ramai ni. Betul-betul terkejut bila tengok komen untuk entri ini sebanyak 157 komen. Maafkan Mummy, kalau ada yang komen tapi tidak dibalas sebab terlalu banyak sangat komen. Bukannya apa, mana pernah sepanjang ber-blogging ni dapat komen sebanyak itu. Hehehe. Lain lah blogger hebat seperti Denaihati tu, kalau 100 komen tu kira tahap biasa bagi blog dia tu.

iPhone 5 Gadget Impian


Setakat ini Mummy dah perolehi 55 bilangan untuk Google Plus G+ tapi nak naik tangga Google Page tu jenuh jugak ye. Termengah-mengah dah ni. Takperlah perlahan-lahan. Buat jer mana yang termampu. Yang penting usaha kuat untuk berjaya. Hahaha.

Bagi sesiapa nak membantu Mummy dan El Qashrin Qaisara untuk memiliki iPhone 5 Gadget Impian ini boleh ke link SINI

Xoxo,
Mummy Akmar