17/11/2012

Cara Cashout Earning Says Yang Mudah

Salam semua, semoga semua gembira bersama keluarga tersayang di hujung minggu ini. Semalam, sekali lagi Mummy dapat cashout earning Says untuk kali ke-3. Syukur Alhamdullilah rezeki duit dari berblogging yang lain. Dapatlah bayar medical card insurance Qashrin, jalan-jalan dan juga beli keperluan Qashrin nanti.

Kali ini, mungkin Mummy ingin berkongsi bersama cara cashout earning Says kepada sesiapa yang baru nak cashout tu. Tapi sebelum itu, mungkin boleh Mummy nak cerita sedikit tentang Says ni kerana semua orang boleh turut serta kalau berminat. Ini bukan satu penipuan tau sebab dah 2 kali Mummy dapat duit dari sini dan sekarang tengah tunggu duit masuk kali ke 3. Hanya perlu share link advertiser di Facebook, Twitter, Blog dan di sosial media yang lain. Setiap klik anda akan dapat duit di situ. Bergantung kadar berapa ramai orang nak klik link yang anda kongsikan tu. Lagi banyak dan lagi cepat, banyaklah earning terkumpul dan bolehlah cashout nanti. Kalau sesiapa yang berminat untuk buat income dari internet boleh ke link Says.com ni.

Berbalik pada cashout earning Says, cara-caranya mudah sekali. Boleh tengok dekat bawah ni:

1) Untuk melayakkan anda cashout earning Says ini, kadar minimum yang ditetapkan adalah RM50. Secara automatiknya, butang Cash Out Now boleh berfungsi seperti di bawah ini.

HOT! Menang iPad Untuk Orang Tersayang
HOT! FREE Egg McMuffin McDonald's

Cara cashout earning says, Says untuk jana pendapatan dari Internet, Cara mudah cashout earning dari Says, Cashout Earning Says.

2) Apabila anda dah tekan Cash Out Now, anda akan di bawa ke page yang baru seperti di bawah ini. Says akan suruh anda semua isi butiran nama pemilik akaun, nombor IC, email, nama bank, nombor akaun bank, number telefon serta value yang anda nak cashout tu dan terus sahaja klik butang Cashout My Earnings! Memang mudah terutama sekali banyak pilihan senarai bank yang disediakan. Kalau nak cashout di account yang lain pon boleh. Cuma isikan butiran pemegang akaun tu sahaja.

Cara cashout earning says, Says untuk jana pendapatan dari Internet, Cara mudah cashout earning dari Says, Cashout Earning Says.

3) Setelah anda isi butiran di atas, seterus anda akan ke Cashout Confirmation untuk pengesahan butiran yang telah anda isi kan tadi. Kalau sudah semak betul, boleh tekan Confirm

Cara cashout earning says, Says untuk jana pendapatan dari Internet, Cara mudah cashout earning dari Says, Cashout Earning Says.

4) Lepas tu di Dashboard, Cashout Status akan bertukar ke Pending.


5) Kemudian, anda akan terima satu email seperti di bawah. Walaupun diberi tempoh masa Cashout ini antara 20-30 hari. Tetapi sepanjang Mummy Cashout ni, dalam masa 2 minggu, duit dari Says dah ada dalam akaun bank.

Cara cashout earning says, Says untuk jana pendapatan dari Internet, Cara mudah cashout earning dari Says, Cashout Earning Says.

Senang dan mudah je kan? Kalau sesiapa nak join tu, boleh ke link SINI. Isi sahaja butiran dan mula menjana pendapatan dari Internet. Hanya share dan klik sahaja dan anda boleh dapat duit dengan cara mudah tanpa modal apa-apa pon. Selamat berhujung minggu!

Xoxo,
Mummy Akmar