19/11/2012

Cabaran : iPhone 5 Gadget Impian

Salam semua peminat iPhone 5 Gadjet Impian, hari ini begitu sibuk hingga tidak sempat nak update apa-apa entri terbaru. Ingat nak rajinkan diri satu hari mesti ada entri baru. Tapi masa tidak mengizinkan. Malam buta macam ni, lepas Qashrin tidur baru dapat buat posting ni.

Tiap-tiap hari, Mummy akan tengok blog Denaihati untuk tengok update terbaru Contest iPhone 5 Gadget Impian. Tengok-tengok cabaran seterusnya sudah bermula. Terus "panic attacked". Hahah. Al maklumlah, Mummy ni blogger baru. Masih banyak nak perlu belajar selok-belok SEO ini. Denaihati dah seneraikan beberapa syarat, tugasan-tugasan dan hadiah yang akan dimenangi semestinya iPhone 5 Gadget Impian Mummy tu. Mungkin Mummy boleh berkongsi pada yang lain seperti di bawah ini:

Gadjet iPhone 5 impian keluaran Apple, harus dimiliki, Telefon Pintar Percuma Diimpikan. Keluaran Terbaru iPhone Antara 5 Gadjet Paling Canggih Dipasaran

iPhone 5 Gadget Impian

Gadjet iPhone 5 impian keluaran Apple, harus dimiliki, Telefon Pintar Percuma Diimpikan. Keluaran Terbaru iPhone Antara 5 Gadjet Paling Canggih Dipasaran

Haih, takper sesekali mencuba nasib apasalahnya. Bagi rakan-rakan blogger, reader and follower yang ingin membantu Mummy MENANG, boleh pergi ke link http://blog.qashmere.net/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html  dan klik butang Google Plus (G+). Kalau baik hati tu, share sekali yer. Heeeee~

Okaylah nak tidur dah. Oohhh...iPhone 5 kemari kau ke sini! Wehehehehe.

Xoxo
Mummy Akmar