10/12/2012

1st GIVEAWAY: CONTEST iPHONE 5 GADGET IMPIAN

Salam sayang semua. Bersempena Contest iPhone 5 Gadget Impian yang tengah HOT! dan menjadi rebutan ramai. Mummy ingin menganjurkan satu giveaways buat semua pelawat Blog Qashmere. Ini adalah kerana, Mummy perlukan bantuan anda semua untuk MENANG iPhone 5 Gadget Impian dan juga untuk mengucapkan terima kasih kepada pelawat Blog Qashmere selama ini. Harap dapat penyertaan yang mengalakkan dari blogger lain. Jomlah join beramai-ramai bagi memeriahkan giveaway Mummy untuk semua.


Cara-cara Penyertaan GIVEAWAY:

1. Follow blog Mummy di http://blog.qashmere.net

2. Pergi ke posting entri Contest iPhone 5 Gadget Impian di http://blog.qashmere.net/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

3. Klik Button G+ (Google Plus), Facebook & Twitter untuk posting tersebut.

4. Buat satu entri yang simple/mudah yang bertajuk 1st Giveaway: Contest iPhone 5 Gadget Impian Mummy Akmar dan pastikan anda letakkan link http://blog.qashmere.net/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html di entry tersebut.

5. Tinggalkan entri penyertaan Permalink Blog, link Twitter dan Facebook di bawah.

6. Tarikh tutup penyertaan GIVEAWAY akan dimaklumkan kemudian.

7. Setiap penyertaan perlu masukkan di akhir artikel : "Artikel ini penyertaan untuk 1st Giveaway Blog Qashmere Untuk Contest iPhone 5 Gadget Impian ditaja oleh Style Me Gorgeous By Qashmere dan Blog Qashmere"

Senarai HADIAH untuk giveway ini adalah:

1. Koleksi baju dari Qashmere X 3
2. Shawl Bunga-Bunga X 3
3. Keychain X 3
4. Brooch X 3
5. T-shirt long sleeve
6. eBook 100 Cara Promosi Blog X 30

Mummy & El Qashrin Qaisara akan membuat cabutan untuk peserta-peserta yang berjaya memiliki hadiah di atas. Bagi sesiapa yang sudah tekan G+ boleh menyertainya dengan meletakkan permalink artikel di bawah.

Hadiah Giveaway ini mungkin akan bertambah sekiranya bilangan penaja bertambah. Jika anda berminat untuk menaja giveaways Mummy ini boleh hubungi di nzakmar.at@gmail.com

Senarai peserta 1st Giveaway: Contest iPhone 5 Gadget Impian Mummy Akmar boleh pergi ke link SINI

Xoxo,
Mummy Akmar