21/10/2012

Sumptuous Erotica by Alvin and Vivian Sex Blog - Blogger Aksi Lucah Part II

Aduiiiiiiiiiiiii. Tak sangka. Posting pasal isu si Alvin dan Vivian ni pada 18/10/2012. Keesokkan harinya pada 19/10/2012, tak sampai 24 jam pun. Tak sangka trafik blog Mummy naik mendadak luar biasa. Hahaha....Mummy sendiri pun terkejut.

Pada pendapat Mummy, memang taktahu malu betullah. Baik lah kamu berdua ni takpayah berpakaian bila keluar di khalayak ramai. Di Says.com ada berkongsi video pengakuan dari dua-dua pelajar ini sambil perkenalkan diri dan menjawab soalan-soalan orang ramai menanyakan tentang blognya yang di "BLOCK" sementara. Vivian rupanya mengalami tekanan dari keluarga dan saudara maranya dan masih boleh tersenyum tersengih berbanding dari Alvin yang mengatakan keluarganya tidak mempunyai masalah. Memang lah keluarga Vivian malu. Ey, Vivian cuba nanti anak perempuan kamu tu buat seperti ini, takkan kamu rasa bangga pulak"? Eh tertiba emo. Okaylah taknak komen lelebih tentang ini.

Apa yang membuat Mummy terkejut dari mana datangnya pencarian tentang Alvin and Vivian secara mendadak ke blog ini. Walhal bukan ada apa-apa pon. Mummy cuma hanya kongsikan berita yang di petik dari mStar Online perbuatan sumbang oleh dua pelajar ini. Mesti ramai tertipu. Hahaha...Nasiblah labu............

Jom tengok statistik yang di ambil kurang dari 24 jam pada 19/10/2012

 Tengok lah dekat sini...paling tertinggi keyword yang di cari.

Unique View terus mendadak naik sebanyak 2013. Hahahah!

 Nak tahu datangnya dari mana yang ramai sangat nak tengok video dan gambar dua ekor tu, jangan terkejut!!! Dari Malaysia mencatat paling tertinggi. Dari utara, selatan, timur, barat serta Sabah dan Sarawak mencari info tentang mereka berdua ini. Orang Malaysia ni................erm...erm...malas nak komen.

Paling lagi terkezot...Tidak sangka posting ini bertakhta di page No 1 di pencarian Google dengan keyword "Alvin and Vivian" Kedudukan blog ini naik terus atas Puan Gojes. Aiseyman......jangan marah Puan Gojes. Hahahaha....

Malaysia tanahairku....fikir-fikirkan lah. Orang Malaysia ni sangat prihatin dengan cerita macam ni kan? Hmm.........Kenapa?