18/10/2012

Sumptuous Erotica by Alvin and Vivian Sex Blog - Blogger Aksi Lucah

Dua hari lepas, sedang update Says link ni, terkejut baca berita yang menggemparkan dua negara iaitu Malaysia dan Singapura. Mereka ini menggunakan blog sebagai mengabadikan rakaman porno mereka. Perbuataan ini dianggap bangga dan sebagai satu seni oleh dua orang pelajar berbangsa cina. Rasa macam jijik betul bila tengok perbuataan aksi mereka ini tersiar satu dunia. Ramai telah berkongsi tentang salahlaku mereka berdua ini. Apa la nak jadi dengan diorang ni. Dah buat perbuatan maksiat satu hal, didedahkan pulak untuk tatapan umum dan menjadi kebanggaan.

Gambar Alvin dan Vivian di SINI

Video Alvin dan Vivian di SINI

Lokasi Hotel Alvin dan Vivian 

Gambar Terlampau Vivian

Videoclip Alvin dan Vivian

Blog Alvin dan Vivian

Blog Vivian

Cuba baca berita di bawah ini:

PETALING JAYA – Pelajar Malaysia di Singapura, Alvin Tan Jye Yee, 24,  yang bakal dikenakan tindakan disiplin berhubung blog pornonya bagaimanapun tidak akan berhenti daripada melakukan aktiviti berkenaan.
Malah, dia dan pasangannya, Vivian Lee bercadang untuk terus melakukan lebih banyak ‘aksi’ selain bercadang mahu menyimpan semua rakaman hubungan intim mereka.

Sumptuous Erotica by Alvin and Vivian Sex Video, Pornography Photo, Naked Photo, Pelajar Malaysia Akan Di Ambil Tindakan, Pelajar Pandai Beraksi Lucah, Alvin Pelajar Malaysia, Vivian Singaporean, iphone 5 gadget impian
Mereka juga tidak menyesal mengenai kontoversi yang dicetuskan akibat penyiaran gambar erotik di blog milik mereka itu.
“Kami akan terus bersama dan melakukan banyak hubungan seks serta merekodkannya,” kata pemegang biasiswa ASEAN itu kepada The Star, di sini semalam.
Minggu lalu, kisah Alvin yang juga pelajar jurusan undang-undang di National University of Singapore (NUS) mendapat perhatian ramai selepas imej lucah mereka disebarkan di internet.
Lebih mengecewakan apabila dia sebenarnya seorang pelajar pintar tetapi mengambil jalan untuk melakukan perkara yang memalukan ini.
Ditanya mengenai tidakkah dia akan mengecewakan ibu bapanya, Alvin memberitahu keluarganya tidak begitu bimbang mengenai masalah moral.
“Tetapi mereka lebih prihatin terhadap tindakan undang-undang dan peraturan universiti yang mungkin akan diterima saya,” katanya.
Kedua-dua pasangan itu turut berkata, kini mereka sedang wujudkan akses khas kepada peminat dengan menghantar email selepas blog mereka disekat.

“Ini adalah tempoh kritikal dan kami berhasrat untuk menggunakan masa ini untuk mencari pengikut.
“Mungkin kita tidak akan memuatnaik video dan gambar itu untuk tatapan umum, tetapi kita boleh terus menjadi blogger.
“Kami mahu Alvin dan Vivian menjadi satu nama yang dikenali kerana melakukan seksual terbuka,” kata Tan.
Selain itu, Tan turut mendedahkan mereka menerima banyak email termasuk cadangan bagaimana mahu melakukan aksi seks daripada lelaki mahupun wanita.
Tan dijangka menghadapi pendengaran tatatertib oleh lembaga National University of Singapore (NUS) bulan ini.
“Saya terkejut mereka memberikan saya begitu banyak masa untuk bersedia.
“Saya akan pertahankan asas saya. Semua yang ingin saya katakan, telah disampaikan kepada media,” katanya.

Oleh: KASIH ISA
Sumber: The Star/ mStar Online / Mynewshub.my