02/10/2012

Prosiding Mahkamah Syariah Ipoh Hari Ini

Hahahahaha.
Hahahahaha
Hahahahaha
Hahahahaha.

Mesti ramai tertanya kenapa Mummy gelak. Posting kali ini ditujukan khas untuk orang tertentu. Semestinya bukan reader dan follower yang Mummy sayangi. Siapa yang datang blog ini hari-hari tu pasti sedar diri. Bak kata orang melayu "siapa makan cili terasa pedasnya".

We have GOTCHA ATTENTION there!! Mission COMPLETED!! Mungkin ada beberapa sebab:

1) Hati tak tenang?
2) Sakit hati?
3) Malu?
4) Menyesal?
5) Cerita tentang keburukan diri tersebar?

p/s: dulu beriya-iya tebar fitnah bermacam-macam percaya cakap bomoh, tipu pregnant, anak orang lain, DNA test. Sekarang tiap-tiap hari tengok blog dan facebook orang. Takkan terkena lagi pemanis? Kata dah dapat new life. Stop stalking me!!


Marah, sakit hati, tak tenang, tekanan perasaan?? Baca di bawah....

Macamnilah, pesanan pun dah disampaikan pada yang tertentu. Apa kata cercuba lah jadi seorang manusia bukan binatang:

1) Bertanggungjawab dari segi kewangan, kebajikan anak dan kemaslahatan anak.
2) Bayar hutang tertunggak tanpa memberi berjuta lemon alasan
3) Cukup-cukuplah jadi stalker atau meletak dalang dalam Facebook untuk dapat informasi.
4) Lebih baik ambil tahu tentang anak dari menyebok tentang wall Facebook orang.

Kalau rasa dah tak tenang, dalam hati ada batu, sakit hati, sakit hempedu, sakit ginjal dan sakit tempat sulit. Apa kata "bring to the next level". Okay?

Ooh by the way, we have more to get your attention here! Happy readings and jangan lah sakit hati dan tertekan perasaan. Dah punyai pasangan baru pun masih tak tenang dan stalk FB orang? Ish Ish..Kesian..! Hahaha. Dua kali dah menunaikan umrah takkan hati tak tenang lagi, tak cukup lagi ke berdoa di depan Kaabah tu? Nasihat Mummy, buatlah HAJI terus.

Untuk reader and follower Mummy. Cerita dan pengalaman perjalanan kes di Mahkamah Ipoh Syariah terpaksa di hentikan sementara waktu sehingga mendapat keputusan mahkamah kerana kes sedang berjalan. Kalau ada apa-apa pertanyaan boleh emailkan pada nzakmar.at@gmail.com . Stay tuned!


Laugh Out Loud,
Mummy & Qashrin