01/08/2012

Design Baju Raya 2012 by Melinda Looi - 4 Season Collection

Helloooo Dolls *Gaya Paris Hilton*. Alahai lama pulak rasanya tak update apa-apa dekat blog Mummy ni semenjak Birthday El Qashrin Qaisara 28hb Julai tempoh lalu.

Yeay, semangat nak share info tentang Design Baju Raya 2012 bertambah lagi lepas Mummy dapat beberapa sumber-sumber yang boleh dipercayai untuk contoh-contoh baju raya 2012. Hehehe. Yerlah semestinya yang terbaik untuk follower dan reader Mummy yang disayangi.

Kali ni Mummy nak share beberapa koleksi busana oleh Melinda Looi. Pereka berbangsa cina yang cuba menambah seri dunia fesyen tanahair. Yang menariknya, Melinda Looi telah mengilhamkan koleksi ready-to-wear untuk kita khas yang menyambut Hari Raya kali ini. Ini bermakna lebih banyak lagi pilihan untuk kita semua umat Islam khasnya wanita-wanita yang nak glamour di Aidilfitiri ni kan..

Untuk pengetahuan uolls semua, koleksi kali ini memang menarik kerana beliau me-reka pakaian ini dengan berinspirasikan 4 season atau 4 musim. Dimana beliau memilih 4 pilihan warna mengikut tema 4 musim dari putih musim salji hingga ke warna ceria musim panas dan tambahan perincian rekaan beliau iaitu skaf/tudung dan turbans. You all semua boleh mendapatkan koleksi ready to wear ni di Parkson Pavillion.

Jom kita tengok beberapa koleksi rekaan Melinda Looi



plus size design, peplum tops, peplum blouse, tunic, jubah, kaftan, malaysia online shopping
Shop at Qashmere








Website: www.melindalooi.com
Facebook: www.facebook.com/melindalooi

Xoxo
Mummy


3 Comments:

Liza Razak said...

cantiknya...suka sangat design melinda looi ni

Mummy Akmar said...

Hehe...

Anonymous said...

krik3

Post a Comment