16/07/2012

My Super Hero!

Mummy nak beritahu ni, kalaulah ade orang nak jadi Boyfriend I. Mummy nak macam sebijik dalam gambar di bawah ni.. Ada ker? Hahahahaha!


Mummy dapat gambar ni dari Facebook kawan Mummy. Dia share gambar ni sebab dia seorang super fan of Hello Kitty punye merchandise. Gambar ni dia share dari mycoupon.com.my

Apa lagi terus save dan nak share dengan readers and followers Mummy. Bila tengok gambar ni macam kelakar pun ada. Tapi kalau lah dia ni jadi Boyfriend Mummy pon okay jugak. Muke dia hensem, dia ada super power, dia pakai color pink color kegemaran Mummy, dia ada pakai headband boleh lah pinjam kejap-kejap kalau pakai baju color pink. Best kan? Hahaha..Rasanya mesti dia paham sangat sifat-sifat wanita dan seorang yang penyayang.*How I Wish*

Mummy Akmar