06/07/2012

Keywords Yang Famous Untuk Blog El Qashrin Qaisara

Salam 1 Malaysia kepada semua. Ewah.... Introduction yang sangat Patriotic katanya. Bila tengok di Nuffnang ni Mummy dapat beberapa informasi tentang blog El Qashrin Qaisara ini. Blog ni Mummy punya blog tapi nama blog ni nama anak saya yang cute miut tu.


Informasi yang Mummy nak share kali ini adalah beberapa Keywords Yang Famous untuk blog ini bulan lepas dan hingga hari ini yang pembaca blog ini Google. Antaranya adalah:

persiapan hari raya 2012
susu pediasure
el qashrin qaisara
design dress raya 2012
libresse odor
norsiah nek
bp pathlab ipoh-sperm count test
cooking is my passion
kkhomedeco
ssf home deco ipoh
cookies raya 2012
el qashrin qaisara
sophea isabella
renungan kenapa allah temukan kita dengan
kaftan ibu dan anak
kk home deco raya sales 2012
anak syeikh muzaffar berenang
how to set temperature in noxxa oven
raya cookies 2012
sales raya kk home deco
el qashrin qaisara
elqashrinqaisara
sophea isabella
el qashrin
cookies raya 2012
sunway the london summer musical
persiapan hari raya 2012
raya cookies 2012
qashrin
legoland malaysia


Tidak sangka kan? Macam-macam keywords yang ada. Dulu ada pulak "rawatan kesuburan dr iran" dan bermacam-macam lagi. Ini yang membuatkan semangat membara nak ber-blogging lagi ni. Tapi sekarang ni Mummy tengah baca-baca tutorial dan cara-cara nak tambahkan traffic blog ni. Asyik beberapa puluh je tiap hour. Tak macam orang lain beribu riban visitors nya. *Jealous*

Walau apa pon, Mummy tetap berblogging dan tidak menjatuhkan semangat ini. Ewah! Mummy bersyukur blogging ni boleh buat satu hobby dan juga ada beberapa faedah lain jugak. Just pakai je source apa je yang ada. Sebenarnya segala gambar dalam ni tentang Mummy dan anak Mummy tu semuanya tangkap dengan Blackberry Curve (yang mcm plastic tu) dan skrang ni dengan Blackberry Torch (yang flash light dia mcm torchlight) Hahahaha....Jadilah, janji boleh share gambar dengan semua orang kan?

Okaylah. Nanti dapat idea lagi nak blog topic topic lain sebab sekarang ini tengah melayan Qashrin makan apple hijau.

Selamat Berblogging dan Selamat Beramal.

P/S: Kenapa El Qashrin Qaisara punya nama banyak sangat?

Mummy Akmar


3 Comments:

irsah said...

Yup. yang penting gambar jelas mummy leh share. Mummy tengah study keyword nih bahaya nih. ketagih nanti oohh... asyik depan pc ajer, baby nanti merajuk plak hik3. thks Mummy. <a href="http://blog.irsah.com>IrsahBlog</a>

Mummy Akmar said...

Hahaha...Terima kasih la datang blog Mummy ni Irsah..tu la ketagih dah ni! ahahah Traffic nye idak le mencanak naik pon...biasa2 je! .. Hahah Tolong2 la click2 ads yang ada..boleh membantu Mummy ni haa...

mama tisya said...

salam mummy akmar...kalo nk buat fanpage kt fb tu cuba google cara nk buat fanpage...kita dlu pn google gk...dh lupa camner nk buat...hehehe

Post a Comment