20/07/2012

Jom Sertai Bloglist Ramadhan Askrie Hishamuddin

Kali ni Mummy nak join Bloglist Ramadhan Askrie Hishamuddin. Siapa Askrie ni? Mummy kenal blog dia ni dekat INNIT. Pernah satu masa tu blog dia jadi topviewer. Hebat sangat ke dia ni? Mummy pon click dan baca blog dia. Memang best! Sebab ayat dia santai dan juga kelakar! Hahahaha.....Benda-benda kelakar ni memang cup and tea Mummy lah. Pantang kalau orang buat kelakar cepat je Mummy ni senyum or gelak. Mummy suka!! Sejak jadi blogger ni, memang perasaan Mummy gembira je. Haha! Takperlah Mummy nak support Askrie! Jom JOIN ramai-ramai.

Inilah Askrie Hishamuddin yang feeling-feeling model pakaian. Ala-ala Guess punya ads je? Haha

Kesemua penyertaan akan menjadi bloglist Ramadhan Askrie Hishamuddin sepanjang bulan Ramadhan. Maknanya blog korang akan menjadi bloglist blog ini selama 30 hari.

Tarikh tutup menghantar penyertaan : 20 Julai 2012 tepat 12.00 a.m

Blog korang akan menjadi bloglist blog Askrie Hishamuddin pada 20 Julai 2012 tepat pada pukul 12.01 a.m.

Xoxo,
Mummy


2 Comments:

Askrie Hishamuddin said...

blog mummy asri dah letak dalam bloglist :)

Mummy Akmar said...

yeay!

Post a Comment