14/07/2012

Design Baju Raya 2012 by Mummy Qashrin

Salam semua. Nih nak test page baju raya di MummyQashrin's Blog. Mummy ada membuat beberapa posting baju raya tahun 2012 sebelum nih dari Buttons My Buttons, Innai Red, dan collection diperagakan oleh Nora Danish. Nora Danish nampak begitu anggun sekali memakai baju raya 2012, walaupun beliau sudah berstatus ibu tunggal. Nampak gayanya Mummy pun nak juga bersama meriahkan Hari Raya tahun ini dan Baby Qashrin. Mummy pun dah siap beli/tempah dekat Butik favourite Mummy di Ipoh tempoh hari.

Sekian saja sebelum Mummy upload banyak lagi koleksi baju raya 2012 yang Mummy kumpulkan sejak dari bulan May lagi. Dapatlah dikongsikan bersmaa readers dan followers setia MummyQashrin's Blog - Queen of the Castle. Salam semua dan selamat menyambut bulan Ramadahan yang bakal tiba, insya-Allah.

Mummy nak share design baju Mummy and Qashrin yang Mummy sendiri lukiskan dan juga yang dilukis oleh tailor Mummy. Kalau ada sesiapa nak tiru pon boleh. Kurung moden dengan satin bow ribbon dekat leher dan juga embroideries. Lepas tu kain ala-ala princess flair *Veragan* Hahaha. Untuk Qashrin pula, baju dia kurung moden jugak tapi hanya dengan bow ribbon sahaja tetapi tangan baju kurung dia lain sikit, tak tahu lah apa namanya. Memula tu nak buat kain Qashrin macam Mummy, tetapi memandangkan dia ni baru nak masuk 2 tahun, kain simple je dah lah. Simple dan elegant. Color kain ni Mummy pilih plain pink, nama kain tak ingat, Mummy beli dekat Ria Moda / Jackel di Ipoh ni




Mummy Akmar


11 Comments:

Cik Rongoks said...

selamat menyambut ramadhan ^^

Hidayah Bach said...

Mana picca nye dear?

aizamia3 said...

baju raya..? dah tempah.. takmo pening2 last minute carik..

Mummy Akmar said...

Selamat Menyambut Ramadhan Cik Rongoks

Mummy Akmar said...

Dayah...nanti Mummy upload...tunggguuuuu :P

Mummy Akmar said...

bagus lah tempah. Puasa ni boleh beramal lebih sikit...

Anonymous said...

Boleh tanya butik mana yang bagus di ipoh?

Mummy Akmar said...

kalau nak sulaman dan potongan cantik. Awak bole pegi Shan Lynn dekat sekolah MGS..

Tak sure dia masih terima tempahan ke tak..

Anonymous said...

Terima Kasih byk ye! Boleh tanya juga kalau tau mana rizman ruzaini menjual baju raya 2012nya? Kat butik dia ke? thanks ye!

Mummy Akmar said...

Sama-sama..awak di Ipoh di mana ye?.. Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Rizman Ruzaini.. pergi sahaja ke blog nya http://rizmanruzaini.blogspot.com

Mummy Akmar said...

No telefon 017-4766004

Post a Comment