06/07/2012

Eyriqazz vs Denaihati - MUMMY BLOGGER SEO BARU

Haaa jaga-jaga semua. Ni Mummy Akmar dah join contest SEO Eyriqazz vs Denaihati. Semua kena berjaga-jaga sebab semestinya Blog El Qashrin Qaisara akan menang membolot semua wang tunai dan juga FREE trafic yang ditawarkan! Hahahaha *Verangan* je kan..

Macam ni lah..Sebenarnya terbaca satu entry tentang Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati dari Blog CikTom. Haa...diorang ni bukan calang-calang bloggers tau. Ni kaki OTAI blogger kaw kaw punya. Tahap ilmu mereka tentang berblogging in and out memang hebat. Memang jauh berbeza dengan ilmu Mummy Akmar ni yang terkedek-kedek. Hahahaha..... Sahaja-sahaja join contest ni mana lah tahu naik pulak traffic blog El Qashrin Qaisara ni. Kan??

Dua-dua nama ni memang tak asing lagi dalam dunia blog ni termasuk lah CikTom ni. Jom kita berkenalan dengan Eyriqazz dan juga Denaihati. Kalau nak tahu lebih lanjut pasal mereka pergi lah blog mereka kan senang. Hahaha... Tak pun tengok je gambar kat bawah ni. Boleh kenai sapa Eyriqazz dan Denaihati.

Eyriqazz vs Denaihati



Cabaran Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati
Mesti ada yang tertanya-tanya apsal Mummy cerita pasal Eyriqazz dan Denaihati ni? Sebenarnya mereka mengadakan Cabaran Contest SEO menggunakan keyword "Eyriqazz vs Denaihati" yang sedang berlangsung sehingga 31 Ogos 2012. Pemenang akan ditentukan melalui kata kunci atau keyword "Eyriqazz vs Denaihati" yang akan di paparkan di Google Malaysia (http://www.google.com.my) dan diambil dengan menggunakan Google Chrome pada tarikh antara 1-10 September 2012.


Hadiah untuk Cabaran Contest SEO
1st Prize – RM200 Cash + 20,000 trafik dari Denaihati.com
2nd Prize – RM100 Cash + 10,000 trafik dari Denaihati.com
Entri Pilihan terbaik – RM100 Cash
(Hadiah akan diupdate oleh bro Eyriqazz jika bertambahnya sponsor)

Penaja Cabaran Contest SEO
Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com , Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.com ,  Shakiddo.com , ZarulUmbrella.Com , Hatiputera.com  Papamifz.comMksyahir.blogspot.comBoladaily.com , BloggerSentral.com , Mysuperkids.net , Vitaminsemulajadi.com


21 Comments:

CIK TOM said...

good luck sis!!
semua ada peluang nak menang!
jom sama2 meriahkan contest seo ni =)

Mummy Akmar said...

Thank you Cik Tom..

Alahai berbangganya Cik Tom komen kat page Mummy ni. Segan pon ada!Hahaha.......Follow lah page Mummy Cik Tom!!! :)

A ah saja join Contest SEO ni lepas baca dari page Cik Tom walaupon knowledge pasal SEO ni ciput sangat....ranking dalam google pon ntah page berapa...Hahaha...

onlajer said...

GOOD LUCK MUMMY

Eyriqazz said...

thanks sudi join....

p.s ; template blog kena adjust skit ni..nampak cam kurang kemas....word verification pun better disablekan

wazy said...

good luck yer =)

Mummy Akmar said...

Thank you onlajer

Mummy Akmar said...

Ek eh....otai blogger singgah blog mummy...thanks yer comment...

A ah template ni mmg berniat nak tukar...tgh cari2 ni...word verification knape kene disablekan?

Mummy Akmar said...

Tq

irsah said...

Gud Luck Mummy. :-)

irsah said...

CikTOm dulu ajer. Mana dier bau nih. hik3

Mummy Akmar said...

Tq Irsah! =)

Mummy Akmar said...

Haa? Hahaahaha....

Hariz said...

31 ogos lambat lagi. Harap2 ada rezeki menang RM500.

Selamat maju jaya :)

Mummy Akmar said...

tu la..nak kene rajin buat entry baru tentang ni...dah naik ke RM500 kan? Bestnya..

Askrie Hishamuddin said...

wahh, mummy pun join jugak ye :) good luck :) hehe. btw, i love ur blog, simple but nice :) btw, da follow da pun blog mummy :) hehe

Mummy Akmar said...

tq

jaerul said...

good luck yer,. :D tq sudi singgah blog jaerul..

Mummy Akmar said...

sama-sama..singgah slalu ye

secantikmanis said...

susah bagi sesiapa nak komen.. better disablekan.. senang lain kali nak dtg komen.. kalau ada word verification tu mcm malas je nak komen nanti

ProfHariz said...

Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati : Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan :)

Mummy Akmar said...

Terima kasih ProfHariz..Selamat Maju Jaya juga kepada ProfHariz

Post a Comment