12/07/2012

Design Baju Raya 2012 by Innai Red - Nora Danish

Mari kita lihat kali ini Koleksi Busana Raya 2012 dari Innai Red yang diperagakan oleh pelakon yang comel dan seksi Nora Danish. Jadi sesapa yang belum tempah Baju Raya 2012 ni, disini ada beberapa design baju raya yang menarik.

Mummy suka color yang dipertengahkan oleh Innai Red ni. Soft pastel color sebab tone color dia sangat lembut dan rasa sejuk je mata memandang. Jom kita tengok antara design baju raya 2012 yang Mummy nak sharekan dengan semua.



iphone 5 gadget impian


design baju terbaru, jubah baru, kaftan terkini, plus size fashion, malaysia online shopping, qashmere.net, qashmere beli baju online
Shop at Qashmere









iphone 5 gadget impian


Mummy Akmar


15 Comments:

QueeN TerataI said...

alahai.. org yg ada anak kecik ni mcm x berapa sesuai je.. x cukup langkah kaki nk kejo anak.. hehehe

Kakzakie said...

Kalau kakak pakai gaya nie mesti anak-anak kakak ketawa dan abang pengsan terus hahaha...

Kalau badan comel macam Nora nie memanc cantiklah...

Umie Naziera said...

kelas kau Jah..haha,untgla klau dpt pkai bju ni,hukhuk

Mummy Akmar said...

memang takkan lah nak pakai cenggini kalau badan tak macam Nora Danish! Hahaha...

Saja je tu sbb nak suruh orang click link tu dapat la earning Says.com! Hahaha

Mummy Akmar said...

tu la Kak...Hahahaha...takpe sekali sekala tukor fesyen tak salah kak...lain dari yang lain!

Mummy Akmar said...

Hahahahaha :)

irsah said...

Eheh.. dier gelak pulak. kalu betul pe salah nye.... hik3

Mummy Akmar said...

Irsah...

Ahahahaha...... =))

Anonymous said...

hai kak..mcm mna nak dapatkan baju2 yang berkenan di blog akk ye kak..adik berminat ngn baju nora yang songket kaler oren..baju kurung moden

Mummy Akmar said...

Hi Dik,

Adik kalau nak beli baju yang Nora Danish pakai ni boleh pegi ke innaired.com

mizzura said...

Tension...byk yg ohsem semua habis..:-(

Mummy Akmar said...

Mizzura,

Cuba cari pereka fesyen yang lain..mana lah tahu berkenan dihati

syilazdcollections said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mummy Akmar said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Pinkbubblegumprincess said...

cantiknyaaa..suke!!

Post a Comment